31 Ekim 2009 Cumartesi

Fiorentina - Catania | Yenelim artık!

17:46


Napoli gibi bir takıma maçı kaybettik.Buna eyvallah...Bazende şansın yanınızda olması lazım.

Ama Prandelli ne yapmak istiyor hala anlayabilmiş değilim?

Sezon başında Lazio'dan transfer edilen De Silvestri takımın en az forma giyen oyuncularından bir tanesi.Argo tabirle 2. Lig topçusu Gianluca Comotto , De Silvestri'den daha çok forma giymiş.Özellikle yediğimiz gollerin bizim sağ kanattan yemiş olmamızıda göz önüne alırsak Comotto'nun yetersizliği apaçık ortada.

Aynı Galatasaray'da Sabri neyse Comotto'da o benim gözümde.Aslında bence Dünya'da sağ kanatların içinde koşmak hariç en beceriksizi Sabri ve buna yaklaşan diğer oyuncuda Comotto!

Prandelli Artemio Franchi'de nasıl bir 11'le başlar bilemem ve müdahale edemem ama hücumcu bir takım görmeliyiz.

Kalede Frey zaten sabit.Savunmada Gamberini,Dainelli banko.Kanatlardan sol kanatta Vargas zaten garanti.Sağ kanatta De Silvestri oynasa daha iyi olur.Eski Fiorentina'lı (satıcı,yüz üstü bırakan) Emiliano Moretti'yi rahat geçer o bölümde Silvestri.Orta alan ise tam bir arap saçı aslında.Çünkü takımda o kadar orta saha oyuncusu varki 2-3 takım daha kurulur o orta saha ile!

Benim tahminim Jorgensen,Santana,Marchionni ve Zanetti.Ama Donadel'de oynayabilir göbekte.Forvet hattında Mutu'yu is-te-mi-yo-ruz! Allah aşkına kim seviyor ki Mutu'yu? Koy Gilardino - Jovetic ikilisini bak Catania nasıl dağılıyor.Tabi bu yazıyı Prandelli ancak rüyasında görür ve okur ama bende kendi fikirlerimi paylaşmalıyım.

Sonuç olarak ne diyelim? Böyle çıkarsak ve futbolda şans faktorü az bişey yanımızda olursa (Bkz: Fiorentina - Liverpool) Catania'yı dağırıtırız.Zaten ölüsü yeter Fiorentina'nın ama yine de artık farklı bir maç görmeliyiz.

0 Yorumlar:

Yorum Gönder