1 Kasım 2009 Pazar

Cassio Lincoln'ü arayacaklar mı?

10:56


Cassio Lincoln...

Galatasaray'ın en huysuz çocuğuydu aslında.O kadar oyuncu geldi geçti ama Lincoln gerçekten en çok sevilen ve en çok eleştirilen futbolcu oldu Galatasaray'da.Belki eleştirilmesinin nedeni Brezilya milli takımında oynamıyor olmuş olması ve beklentilerin Galatasaray taraftarında çok olmasıydı..

Elano Blumer...

Shaktar Donetsk'ten Manchester City'e 8.5 Milyon Sterlin'e giden bir oyuncuydu.Dunga'nın güvendiği ve Brezilya milli takımında banko oynayan bir SAĞ KANAT oyuncusu.Peki bu oyuncu Galatasaray'da ne yaptı? Şu ana kadar ben Kayseri maçındaki tek lig golünü hatırlıyorum.Birde Avrupa Ligi DÜŞLER SAHNESİNDE 3 gol atmasını hatırlıyorum...

Galatasaray taraftartarı bence AVRUPA LİGİ'nin sloganını hatırlayacak bu oyuncuyla.Gerçekten düş gibi bir oyuncu.Çünkü Lincoln daha az paraya gelmiş ve daha iyi işler başarmıştı.Bu kadar para verilip yararlanılamayan tek futbolcu Blumer olsa gerek!

Biraz vatandaşından birşeyler al be Elano! Ne biliyim mesela Buca maçında ki gibi kart görme, gol at, gol attır birşeyler yap!

Avrupa Ligi maçıda var ha bu arada unutmadan! kesin yine gol atıcak bu Elano!

0 Yorumlar:

Yorum Gönder