5 Kasım 2009 Perşembe

Koçlarım benim! Fiorentina 5 - 2 Debreceni

00:46


Koçlarım benim!

Geçen hafta Catania'yı 3ledik bu hafta Şampiyonlar Ligi'nde 5 ledik!

Sonuç? Lyon ve Fiorentina el-ele kol-kola 2. Tura gitti!

Marcihonni takıma müthiş bir ivme kazandırdı..Oynadığı oyun sergilediği futbol harika ötesi! Geçen hafta Catania ağlarına 2 gol bıraktı, bu akşamda Debreceni'ye attı!

Gollerimizi Mutu 14dk, Dainelli 52dk, Montolivo 59dk, Marchionni 61dk ve Gilardino 74dk'da ağlara gönderdi.11 oyuncunun 5 tanesi fileleri sarstı!

2 Hafta öncede Debreceni ağları 4 gol görmüştü.Böylece 11 gole ulaşmış olduk. Liverpool'a 2 ve Debreceni'ye 9 gol attık.

Artık ne olur? Haftaya Lyon ile oynıycaz.Artemio Franchi'de teslim olmayız ve tek farklı bir galibiyet alırız gibime geliyor.En kötü ihtimal beraberlik.Liverpool'da Debreceni ile karşılaşıcak.Yani Debrecen Liverpool ile berabere kalsa bile artık 2.Tur garanti.

2 sene önce UEFA Kupasında yarı final oynamıştık ve penaltılarla kaybetmiştik (Bobo Vieri kaçırmıştı), bu sene neden Şampiyonlar Ligi'nde aynısı olmasın ki? Hem kadromuz şu anda mükemmel.En azından bir çok takımdan iyiyiz ve çok iyi takım oyuncuları var.Juve ve Milan gibi zavallı değiliz en azından! Hangi Milan ve Juve'li oyuncunun peşinden takımlar koşuyor? Hiç biri! Neden? Hepsi şaraplardan bile eskilerde ondan!

Neyse yine coştum ben.Zafer sarhoşluğu olsa gerek! 5 tane içmiş gibiyim!!!

0 Yorumlar:

Yorum Gönder